'İletişim ve Toplumsal Dönüşüm' yayımlandı

Editörlüğünü akademisyen Gökhan Gökgöz, Emre Köksalan ve Oğuz Aydın'ın yaptığı 'İletişim ve Toplumsal Dönüşüm: Yorumsamacı ve Etnografik Bir Yaklaşım' Literatürk Academia Yayınları tarafından yayımlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi'ndeki 9 akademisyen aylarca süren çalışmalarını bir kitapta buluşturdu. Editörlüğünü akademisyen Gökhan Gökgöz, Emre Köksalan ve Oğuz Aydın'ın yaptığı ve Literatürk Academia Yayınları tarafından yayımlanan 'İletişim ve Toplumsal Dönüşüm: Yorumsamacı ve Etnografik Bir Yaklaşım' adlı kitap Gaziantep yerelindeki kültürel pratikler, yerelde sinema gibi birçok olguyu okuyucuya sunuyor.

Kitabın editörlüğünü yapan akademisyenlerden Gökhan Gökgöz, kitabın okuyucularla buluşmasını, "Ve sahne! Duyurmaktan kıvanç duyduğum bir eser. Yaşama değen çok güçlü metinler barındıran ve bugün her biri birer doktorant olan pırıl pırıl genç akademisyenler tarafından kaleme alınan bir kitap. Bir taşra kenti akademisinde tesadüfen buluşan bir topluluğun serencamı. İyi ki" sözleriyle duyurdu.

Kitapta imzası bulunan akademisyenler: Revşan Şen, Hakan Kılınç, Helin Hazal Çakmak, Pelin Güngör Şerbetçi, Seda Dilek Göğüş, Bermal Bekalp, Zeynep Turhallı, Gamze Büdeyri, Berna Akdeniz. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)