İktisat akademisyeni Doç. Dr. Oğuz Demir ihtiyaç sahibi öğrenciler için sahnede

Doç. Dr. A. Oğuz Demir'in tek kişilik gösterisi "Biz Ne Ara Buraya Geldik Yahu?" 15,22 ve 29 Kasım'da Infiniti Sahne'de. Etkinlikte elde edilen gelir, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Doç. Dr. Oğuz Demir'in “Biz Ne Ara Buraya Geldik Yahu?” adlı tek kişilik gösterisi 15, 22, 29 Kasım tarihlerinde seyircisi ile buluşacak. Demir, tek kişilik gösteride, son dönemde özellikle pandemiyle beraber bilgisayara, telefona, internete erişemeyen gençlere katkı olması adına Türkiye’de 1990’lar, 2000’lerin başı ve bugününü, biraz ekonomi, biraz siyaset dahilinde eğlenceli bir dille anlatacak. 

1,5 saat sürmesi planlanan gösteride, kuşaklar arasındaki geçiş, dijitalleşmenin hayatımıza getirdiği değişim, başka ülkeler ve Türkiye arasındaki fark, mizahi bir dille anlatılacak.

Bilet satışından elde edilecek bütün gelirin ihtiyaç sahibi olan öğrencilere verileceği etkinlik Taksim’de İnfiniti Sahne'de pandemi şartları çerçevesinde salonun belli bir kısmı kullanılarak gerçekleştirilecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)