İki kardeş teknik direktör Diyarbakır’da karşı karşıya geliyor

Amedspor-İskenderunspor maçında iki kardeş teknik direktör karşı karşıya gelecek. Amedspor Teknik Direktörü Bozkurt, “Birbirimiz için ‘maçı kazansın’ diye dua ediyorduk, şimdi karşı karşıyayız" dedi.

Serdar Bozkurt ve Ümit Bozkurt
Google Haberlere Abone ol

DİYARBAKIR - 2. Lig kırmızı Grup'ta yer alan Amedspor, cumartesi günü saat 17.00’de sahasında İskenderunspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesi her iki takımda dostluk rüzgarları esiyor. Amedspor Barikat taraftar grubu, maçı izlemeye gelecek olan İskenderunspor taraftarlarını en iyi şekilde karşılayacaklarını açıkladı. İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat ise maç saati değişikliği talebine olumlu yanıt veren Amedspor’a teşekkür etti.
Öte yandan Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt ile İskenderunspor Teknik Direktörü Ümit Bozkurt’un kardeş olması da rekabeti tatlandıracak.

KARDEŞLER KARŞI KARŞIYA

Maç öncesi Gazete Duvar’a değerlendirmelerde bulunan Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, “Bizim açımızdan duygusal bir karşılaşma olacak. Her maç öncesi birbirimiz için ‘maçı kazansın’ diye dua ediyorduk ama şimdi karşı karşıyayız. Aynı yerde, altlı üstlü oturuyoruz, bu kadar samimiyiz" dedi.
Ağabey-kardeş olarak birbirlerini çok iyi tanıdıklarını belirten Serdar Bozkurt, "O benim ne oynatacağımı, ben onun ne oynatacağını çok iyi biliyorum. Dolayısıyla maç içerisinde iki taraf da mutlaka farklı taktiklere başvuracaktır. Ancak burada önemli olan bizim kişisel menfaatimiz değil, camianın menfaatidir. Profesyonellik çerçevesi içerisinde elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

İSKENDERUNSPOR BAŞKANI BOLAT’TAN TEŞEKKÜR MESAJI

İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat, Diyarbakır’a ulaşımda yaşanabilecek teknik sorundan dolayı maç saati değişikliği talebinde bulundu. Amedspor’un olumlu yanıtı üzerine maç saat 17.00’ye alındı. Amedspor’a teşekkür mesajı yayınlayan Bolat, “Teşekkürler Amedspor. 23 Eylül Cumartesi günü Amedspor ile deplasmanda oynayacağımız müsabakanın saati, takımımızın Diyarbakır’a ulaşımından kaynaklanabilecek teknik sorunlar nedeniyle 17.00 olarak değiştirilmiştir. Bu değişim konusunda talebimize olumlu yanıt veren Amedspor’a, Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’ya ve yönetim kuruluna teşekkür ediyor, hafta sonu seyir zevki yüksek bir müsabakanın futbolsever ile bulaşacağını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BARİKAT GRUBU: EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAYACAĞIZ

Öte yandan Amedspor’un taraftar grubu "Barikat", hafta sonu oynanacak maç için Diyarbakır’a gelecek İskenderunspor taraftarları için mesaj yayınladı. Yapılan açıklamada, "Cumartesi günü İskenderunsporla kendi sahamızda oynayacağımız maça İskenderunspor taraftarları da gelecektir. Taraftarından, yönetimine bir camia olarak kendilerini en iyi şekilde ağırlayacağımızdan şüphe duyulmasın" denildi.