İki ilde kadın cinayeti

Biri İstanbul Başakşehir'de diğeri de Zonguldak'ta olmak üzere iki kadın cinayeti işlendi. Her iki kadın da erkekler tarafından evlerinin önünde öldürüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Başakşehir'de ve Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde olmak üzere iki kadın erkekler tarafından öldürüldü. Her iki kadın da erkekler tarafından evlerine kadar takip edildi.

HER İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ

DHA'nın haberine göre, Başakşehir Güvercintepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda tekstil atölyesinde muhasebeci olarak çalışan A.U.'yla aynı iş yerinde çalışan erkek, A.U.'nun evine gitti. A.U.'yu konuşmak için dışarı çağıran fail, reddedilince yanında getirdiği ateşli silahla önce A.U.'yu sonra da kendini vurdu. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, A.U'yu hastaneye kaldırdı. Silahla başından yaralanan fail olay yerinde hayatını kaybederken hastaneye kaldırılan 23 yaşındaki A.U. ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SALDIRGAN UZUN SÜREDİR KADINI RAHATSIZ EDİYORDU

Zonguldak'ta Ereğli ilçesine bağlı Ömerli Mahallesi'nde meydana gelen olayda ise Saltukova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde çalışan 39 yaşındaki Başaran Çevikoğlu, otomobille 36 yaşındaki Yeşim Sönmez'in evinin önüne geldi.

Çevikoğlu, kadının önünü kesince ikili arasında tartışma çıktı. Başaran Çevikoğlu, otomobilinden aldığı ateşli silahla Yeşim Sönmez'e ateş açtı. Yaralanan kadını gören mahalleli durumu, sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı Ereğli Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

Çevikoğlu ise Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde gözaltına alındı. Failin bir süredir Yeşim Sönmez'i rahatsız ettiği belirtildi. (HABER MERKEZİ)