İki günde 3 kadın daha katledildi

Ordu'da 74 yaşındaki Makbule Sarı, evinde elleri ve ayakları bağlanarak öldürüldü. İstanbul'da 38 yaşındaki Tülay Sivil boşandığı erkek tarafından vurularak katledildi. Konya'da ise 24 yaşındaki Elif Yakın, reddettiği erkek tarafından vuruldu.

Elif Yakın, Makbule Sarı ve Tülay Sivil erkek şiddeti sonucu hayatlarından oldu.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Konya'nın Selçuklu ilçesinde akşam saatlerinde yerde yaralı bir kadının yattığını görenler, sağlık ekipleri ve polise haber verdi. Sağlık ekipleri, göğsünden vurulan 24 yaşındaki Elif Yakın'ı ilk müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. 2 çocuk annesi Yakın, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

Soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlı Seyfullah K'yi (18) gözaltına aldı. 

EVİNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Ordu'nun Korgan ilçesindeki evinde tek başına yaşayan Makbule Sarı'dan (74) bir süre haber alamayan yakınları polis ekiplerine haber verdi.

Çilingir yardımıyla açılan kapıdan içeri giren polis ve sağlık ekipleri, elleri ve ayakları iple bağlı olan kadının ölü olduğunu tespit etti. 

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Sarı'nın cesedi Korgan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayete ilişkin soruşturma başlatıldı.

 BOŞANDIĞI ERKEK ÖLDÜRDÜ

Silivri'de 38 yaşındaki Tülay Sivil ve eşi Mesut Sivil evlerinin önünde uğradıkları silahlı saldırıda öldürüldü.

MOBESE kamerası kayıtlarından cinayeti, Tülay Sivil'in eski eşi Erdem D.'nin işlediği tespit edildi. Katil eski eş gözaltına alındı.
(HABER MERKEZİ/AA)