İki çocuğa istismar davası sonuçlandı: 42,5'ar yıl hapis

Yaşları 12 ve 13 olan iki çocuğu istismar ettiği gerekçesiyle Mustafa Saydam'a, yardım ettiği gerekçesiyle de Dilek Ece Aydemir'e 42,5'ar yıl hapis cezası verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'da 12 ve 13 yaşındaki iki çocuğa yönelik istismar suçlamasıyla yargılanan Mustafa Saydam ve Dilek Ece Aydemir hakkında mahkeme, 42,5'ar yıl hapis cezasına hükmetti. 

ÇOCUK DURUMU ANNESİNE ANLATTI

DHA'nın haberine göre, Dilek Ece Aydemir ve birlikte olduğu erkek hakkında iki çocuğu istismar ettiği gerekçesiyle dava açıldı. Sincan'da yaşayan Aydemir, geçen yıl üst kat komşunun kızını ve yanlarına misafirliğe gelen arkadaşını Mustafa Saydam'ın kiraladığı eve götürdü. Mustafa Saydam'ın, iki çocuğa zorla içki içirip darbettiği ve istismarda bulunduğu iddia edildi. Binada görevli kapıcının sesler üzerine zile basmasının ardından Mustafa Saydam, çocukları bıraktı. Çocuklardan biri durumu annesi F.T.'ye anlattı. F.T.'nin  şikayeti üzerine Mustafa Saydam ile Dilek Ece Aydemir, polis tarafından yakalanıp mahkemece tutuklandı.

Mahkeme heyeti sanık Mustafa Saydam'a, 'nitelikli cinsel istismar' eyleminden toplam 30 yıl ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan da 12 yıl 6 ay olmak üzere 42 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Sanık Dilek Ece Aydemir de aynı suçlara iştirakten 42 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. (HABER MERKEZİ)