İddia: Yeniden Refah İstanbul'da aday çıkarıyor

Yeniden Refah Partisi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri'nde İstanbul'da aday çıkaracağı, adayın kim olduğunun da belli olduğu iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yerel seçimlerde gözlerin çevrileceği İstanbul'da Cumhur İttifakı adayını sokabilecek bir adaylık iddiası geldi. Anadolu Yayıncılar Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan, 2023 Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nda yer alan Yeniden Refah Partisi'nin yerel seçimde İstanbul’dan aday göstereceğini öne sürdü. Burhan, adayın da partinin genel başkan yardımcısı Mehmet Altınöz olduğunu söyledi.

TV 100'de yayınlanan "Cansu Canan ile Özgür İfade" programının konuğu olan Burhan, Yeniden Refah'la ilgili bir kulis bilgisini de paylaştı.

'İMAMOĞLU 13 BİN OYLA KAZANMIŞTI'

Burhan, yerel seçimleri işaret ederek, “İstanbul seçimlerinde 13 bin oyla Sayın Ekrem İmamoğlu kazanmıştı, bu ne demektir, diğer partilerin oyları da önemli. Bu bağlamda Cumhur İttifakı’nın en önemli üyelerinden bir tanesi olan Yeniden Refah Partisi İstanbul’dan aday gösterecek. Adayın, partinin genel başkan yardımcısı Mehmet Altınöz olduğu ifade ediliyor” açıklamasında bulundu.

2019'daki yerel seçimlerde İstanbul'da 13 bin oyla kazanan İmamoğlu, YSK kararıyla tekrarlanan seçimde farkı 800 bine çıkarmıştı. (HABER MERKEZİ)