İddia: Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Montella

Fenerbahçe'de Türkiye Kupası zaferinin ardından görevi bırakan Jorge Jesus'un yerine, Adana Demirspor'dan ayrılan Vincenzo Montella'nın geldiği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana Demirspor'dan ayrılan teknik direktör Vincenzo Montella'nın Fenerbahçe'yle anlaştığı öne sürüldü. 

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazandığı Başakşehir maçının ardından istifasını açıklayan Jesus'un kulüp Başkanı Ali Koç'a kararını yaklaşık 2 hafta önce ilettiği öğrenilirken, kesin ayrılık neticesinde Koç'un Montella ile görüştüğü ortaya çıktı.

DHA, Adana Demirspor'un İtalyan hocası ile Ali Koç'un birkaç gün önce bir araya geldiği ve her konuda anlaşmaya varıldığını iddia etti.

Sergen Yalçın, Abdullah Avcı ve Lucescu'nun isimleri ortaya atılırken, Fenerbahçe yönetiminin bu isimlerle temas kurmadığı ve en ciddi adaylarının Montella olduğu öğrenildi. Anlaşmanın yakın zamanda resmen açıklanması bekleniyor. 

ZAJC İLE GÖRÜŞÜLECEK VALENCİA YOLCU

Öte yandan sarı-lacivertlilerde birçok futbolcunun sözleşmesi de sona erecek. Valencia ve Zajc ile kiralık anlaşması tamamlanan Alioski'nin kulüpten ayrılmalarına kesin gözüyle bakılıyor. Jesus'tan istediği kadar süre alamayan Zajc'ın ayrılık düşündüğü ancak Portekizli hocanın ayrılmasının ardından bu fikrinin değiştiği belirtildi. 

İRFAN CAN'IN DURUMU NET DEĞİL

İrfan Can Kahveci'nin durumu ise belirsizliğini koruyor. Bu sezon zaman zaman Fenerbahçe taraftarlarından tepki gören İrfan Can'ın başkan Ali Koç ile görüştüğü öğrenildi. Hem futbolcu hem de Fenerbahçe'yi tatmin edecek bir teklif olması durumunda, Kahveci'nin takımdan ayrılmasına sıcak bakılacak. (HABER MERKEZİ)