İddia: Fenerbahçe Jorge Jesus'a yeni sözleşme önerecek

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, derbiden sonra gerginlik yaşadığı öne sürülen Portekizli teknik direktöre ilişkin kararını verdi. Koç, iddiaya göre Jorge Jesus’a yeni sözleşme önerecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kayserispor engelini 4-1’lik skorla geçerek Türkiye Kupası’nda adını son dört takım arasına yazdıran Fenerbahçe’de taraftarların Beşiktaş yenilgisi sonrasında bazı oyunculara maç boyu tepki göstermesi dikkat çekerken, teknik direktör Jorge Jesus’un geleceği de belirsizliğini koruyor. Sarı-lacivertli takımın, Portekizli teknik adama yeni bir sözleşme önermesi bekleniyor.

Kayserispor maçının ardıdnan Legend Futbol’un GOAL Türkiye’nin sohbet odasına katılan gazeteci Deniz Derinsu’nun aktardığı iddiaya göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezon sonunda lig şampiyonluğu kaçmış olsa bile yola Jesus ile devam etmek istiyor ve bu doğrultuda tecrübeli çalıştırıcıya 1+2 veya 1+3’lük yeni bir kontrat önermeye hazırlanıyor.

Jesus’a kalması için dünyaca ünlü yıldızlarla dolu bir takım sözü vermesi beklenen Ali Koç’un bu teklifine ne yanıt alacağı ise merakla bekleniyor.

Kontratı sezon sonunda bitecek olan Jesus’un Brezilya Milli Takımı’nı çalıştırmak istediği bilinirken, Brezilya’nın önceliğinin Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti olması bu durumu belirsizliğe sürüklüyor.