İçki içerken fotoğraf paylaşan öğretmen CİMER'e şikayet edildi

Siyaset Bilimci Özgün Emre Koç’un eşi Nazlı Merve Kılıç, paylaştığı alkollü bir fotoğraf nedeniyle CİMER’e şikayet edildi. Kılıç'la fotoğrafını paylaşan Koç, "Biz bunlara pabuç bırakmayacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Üniversitesi'nde Araştırma Görevlisi olarak çalışan yazar Özgün Emre Koç'un öğretmen eşi Nazlı Merve Kılıç, içki içtiği görüntüleri sosyal medyada paylaştığı için "öğretmenliğe aykırı davranış" gerekçesiyle CİMER'e şikâyet edildi. 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Koç, Kılıç ile birlikte bir fotoğrafını paylaşarak, "Biz bunlara pabuç bırakmayacağız" dedi.

Şikayet üzerine eşinin İlçe Milli Eğitim'e çağırıldığını söyleyen Koç, "Ortada resmi evrak veya savunma için bir tebligat yok. Sözlü olarak görüşmeye çağırıyorlar. Özel hayatında, okul dışında, kişisel alanında içki içtiği için... Elbette bu çağrıya karşılık vermeyecek. Bu şikayetten de hiçbir şey çıkmayacak. Biz bunlara pabuç bırakmayacağız. Belki işgüzar bir veli, belki bana husumet beslediği için bir şekilde bize zarar vermeye çalışan bir haysiyetsiz. Önemi yok. Önemli olan şu: Rezil insanların devri geçecek ve biz hep burada, olduğumuz yerde olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Koç'un paylaşımı kısa sürede yoğun etkileşim aldı. Koç'un paylaşımını alıntılayarak destek veren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de, "Sizleri temin ederim ki, bu rezillikler son bulsun diye siyasetin içindeyiz. İlk seçimlerden sonra iktidar değiştiğinde, devlet vatandaşının giydiğine, içtiğine, söylediğine, okuduğuna, düşündüğüne karışmayacak. Böyle bir ülkeyi yaratana kadar mücadele edeceğiz" dedi. (HABER MERKEZİ)