İbrahim Eren TRT Spor Yıldız'ı anlattı: Uluslararası yayıncılık anlayışını benimsiyoruz

İbrahim Eren, TRT SPOR'un yeni kanalının ilk detaylarını aktardı: Uluslararası yayıncılık anlayışını benimsiyoruz.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT Spor'un yeni kanalıyla ilgili ilk detayları aktardı. Eren,"Her ne kadar biz kamu hassasiyetiyle TRT Spor kanalımızda futbol dışı branşlara yer vermeye çalışsak da tabii ki yayınlayamadığımız turnuvalar, müsabakalar olmadı değil. TRT Spor Yıldız, Türkiye'nin yıldızlarına, Türkiye'deki amatör olimpik branşlara büyük destek sağlayacak ve onları yayınlayacak bir kanal olacak" ifadelerini kullandı.

TRT Spor olarak judodan haltere, güreşten hentbola 38 farklı branşta 1000'in üzerinde başarıyla canlı yayın yaptıklarını ifade eden İbrahim Eren, sözlerini şöyle sürdürdü:

"TRT olarak da uluslararası kalitede bir yayıncılık anlayışı benimsiyoruz. Ümit ediyorum, geleceğin Türk sporcularının yetişmesinde, belki de olimpiyat oyunlarındaki başarılarımızdan bahsederken de TRT Spor Yıldız kanalından bahsediyor olacağımızı düşünüyorum."

Eren konuşmasını şu şekilde noktaladı:

"Gerçekten olimpiyatlarda bizim milli bir sporcumuzun Türk bayrağını göndere çektiği o an hem sporcumuz için eşsiz hem de bizim için unutulmaz bir an. TRT Spor Yıldız kanalında Tokyo Olimpiyatları'ndan başlamak üzere inşallah buna benzer yüzlerce, binlerce anılarımız olacak diye ümit ediyorum, buna da inanıyorum."

(HABER MERKEZİ)