İBB Şehir Tiyatroları'na 6 ödül

Yeni Tiyatro Dergisi 8. Emek ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. İBB Şehir Tiyatroları, ödül töreninde 6 ödüle layık görüldü.

Yeni Tiyatro Dergisi 8. Emek ve Başarı Ödülleri'nde En İyi Hareket Düzeni (Koreografi) Ödülü; Ay, Carmela! oyunuyla Özge Midilli’ye verildi.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, Yeni Tiyatro Dergisi 8. Emek ve Başarı Ödülleri’nde 6 ödüle layık görüldü. Tören, 6 Eylül Pazartesi günü Kadıköy Özgürlük Parkı Amfi Tiyatro’da düzenlendi. 

Ödüller, sahnelenen 200'ü aşkın oyun ve yüzlerce performans arasından seçici kurulun yaptığı değerlendirme sonucunda belirlendi.

Törende, Kurumsal Katkı ve Emek Ödülü İBB Kültür Daire Başkanlığı’na, Dijital Tiyatro Ödülü İBB Şehir Tiyatroları’na, En İyi Müzik Ödülü İki Efendinin Uşağı’yla Gökhan Şeşen - Burhan Şeşen’e, En İyi Kostüm Tasarımı Ödülü Amanvermez Avni oyunuyla Janset Kaplan’a, En İyi Hareket Düzeni (Koreografi) Ödülü; Ay, Carmela! oyunuyla Özge Midilli’ye, Emek Ödülü Esra Ülger’e verildi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)