İBB ile AK Parti arasında sosyal medyada video yarışı

İBB ile AK Parti İstanbul arasında sosyal medya üzerinden 'video kavgası' yaşandı. İBB, Erdoğan'ın suçlamalarına videoyla karşılık verdi. AK Parti videoyu 'küçük bir değişiklik' yaparak yayınladı...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına videolu yanıt verdi “Arıtma tesisleri, 2017’de durdurduğunuz 10 metro inşaatını tekrar başlatmamız icraatlerimizin sadece bir kısmı” dedi. İmamoğlu'nun Twitter'dan paylaştığı videoda Erdoğan'ın sözlerinin ardından arıtma tesislerinin, nehirlerdeki temizleme çalışmalarının görüntüleri yer aldı. 

AK PARTİ: KÜÇÜK BİR DÜZELTME YAPTIK

İmamoğlu'nun videosuna AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan yanıt geldi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın resmi Twitter hesabından "Küçük bir düzeltme yaptık" notuyla yapılan paylaşımda, İBB'nin videosundaki görüntülerin yerine Marmara'daki müsilaj, kirli nehirler ve metro inşaatına toprak dökülmesine ilişkin görseller kullanıldı. 

ONGUN: FİLMDE KULLANDIĞIMIZ MÜZİĞİ DE ALMIŞSINIZ, TELİFİ SİZDE DEĞİL     

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na cevabı ise İBB Sözcüsü Murat Ongun verdi. Ongun "İstanbul’daki muhalefet partisinin resmi hesabını yöneten arkadaşlar. Tamam videomuzu değiştirdiniz de, filmde kullandığımız müziği de almışsınız. Yalnız telifi sizde değil! Yani dilimiz varmıyor ama...? Napcaz şimdi" paylaşımı yaptı. 

'AÇILIŞINI YAPTIĞINIZ O KADAR İŞİN TELİFİ DE BİZDE'

Bunun üzerine AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın hesabından "Açılışını yaptığınız o kadar işin de telifi bizde. Yani dilimiz varmıyor ama.... Onu nasıl yapalım?" mesajı paylaşıldı.

(HABER MERKEZİ)