Hüseyin Baş: Seçimde vatandaşlarımızın önüne bir fırsat pusulası geliyor

BTP lideri Hüseyin Baş, "Seçimde vatandaşlarımızın önüne bir fırsat pusulası geliyor. Bütün pusulalarda var olacağız. Vatandaşlarımızdan en az birinde BTP’yi desteklemelerini rica ediyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, partisinin İstanbul İl Teşkilatı'nda seçim süreci ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hüseyin Baş, "Bu seçimde vatandaşlarımızın önlerine aslında bir fırsat pusulası geliyor. İl belediyesi,  ilçe belediyesi ve encümen listelerinin olduğu bir pusula gelecek bütün seçmenlerimize. Bütün pusulalarda var olacağız. BTP bütün illerde ve bütün ilçelerde ve bütün beldelerde logosuyla, adayıyla var olacak. Ben vatandaşlarımızdan mutlaka en az birinde BTP’yi desteklemelerini de rica ediyorum" diye konuştu.

BTP lideri Baş, konuşmasında şunları söyledi: 

"Ben bütün seçmenimize şunu söylemek istiyorum; bu yerel seçimde, özellikle Anadolu'da insanımızın bazı ikili diyalogları, bazı ikili ilişkileri, bazı oy sözleri, bazı bağlı olduğu mecburiyetler olabilir. Yıllardan beri oy verdiği insanlara veya partilere oy vermeye devam devam etme zorunluluğu hissedebilirler. Bunu normal karşılıyorum aslında ama bütün seçmenimize de şu mesajı vermek isterim; gençlerin yarınlarına yapacakları yatırımlar, onlara kâr olarak, getiri olarak dönecektir. Biz BTP olarak ülkeyi düşünen, ülkenin yarınlarını düşünen bir siyasi partiyiz. Bu seçimde vatandaşlarımızın önlerine aslında bir fırsat pusulası geliyor. İl belediyesi,  ilçe belediyesi ve encümen listelerinin olduğu bir pusula gelecek bütün seçmenlerimize. Biz BTP olarak bütün pusulalarda, Türkiye'nin her yerinde varız. Dolayısıyla mutlaka o üç pusuladan üçünde de, olmadı ikisinde, olmadı mutlaka en az bir tanesinde seçmenimizin desteğini parti olarak istiyoruz, bekliyoruz. Bütün pusulalarda var olacağız. BTP bütün illerde ve bütün ilçelerde ve bütün beldelerde logosuyla, adayıyla var olacak. Ben vatandaşlarımızdan mutlaka en az birinde BTP’yi desteklemelerini de rica ediyorum."