Hüseyin Baş: Niye kimse Cumhurbaşkanı'nın ABD Büyükelçisi ile cezaevinde balık yediğini konuşmuyor?

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, İBB Başkanı İmamoğlu’nun yemek görüntülerine ilişkin "Cumhurbaşkanı'nın 25-30 yıl önce Pınarhisar Cezaevinde ABD büyükelçisi ile yediği balığı niye konuşmuyoruz” dedi.

Hüseyin Baş
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İngiliz Büyükelçisiyle yemek yemesi üzerine İmamoğlu’na yöneltilen eleştiriler için, “Türkiye'de biz İngiliz Büyükelçisi ile balık yiyenleri konuşuyoruz da, bugün Cumhurbaşkanı'nın 25-30 yıl önce Pınarhisar Cezaevinde ABD büyükelçisi ile yediği balığı niye hiç konuşmuyoruz?” dedi.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Prof. Dr. Haydar Baş’ın hayatının anlatıldığı “Benim Siyasetim” belgesel serisinin Trabzon’da gerçekleştirilen üçüncü bölüm galasında gündeme ilişkin açıklama yaptı. Baş, şunları söyledi:

“İstanbul'da çok şiddetli kar yağdı, belediye belli zafiyetler gösterdi. Çok daha iyi bir çalışma yapılması gerekiyordu. Bu eksiklikler olur, 2 -3 gündür geçer... Aslında bunlar konuşulacağına biz ne konuşuyoruz, İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanımızın İngiliz Büyükelçisi ile akşam balık yemesi konuşuluyor. Türkiye'de biz İngiliz Büyükelçisi ile balık yiyenleri konuşuyoruz da bugün Cumhurbaşkanı'nın 25-30 yıl önce Pınarhisar cezaevinde ABD Büyükelçisi ile yediği balığı niye hiç konuşmuyoruz.

'KANDIRILIYORUZ, UYUTULUYORUZ, GELECEĞİMİZ ÇALINIYOR!'

Kıymetli izleyiciler, kusura bakmayın ama Türkiye öyle bir noktada ki kandırılıyoruz, uyutuluyoruz, boş boş hikâyelerle günümüz çalınıyor, geleceğimiz çalınıyor. Bugün bir yandaş kanalı açıyorsunuz yarım saat izlemeye tahammül edemiyorsunuz çünkü bırakın siyasi olmayı ahlaki değiller. Diğerinin de yandaş kanalı var onu da 40 dakika izlemeye tahammül edemiyorsunuz. Yani ya oradansın ya buradan şeklinde bölünmüş bir ülke ve hepimiz kandırılıyoruz. Dünya ilerliyor, dünya bambaşka bir yere gidiyor, biz hâlâ gündelik bomboş tiyatrolarla uyutuluyoruz."

'BOZDAĞ’IN GERİ DÖNÜŞÜNÜN İKİ AÇIKLAMASI OLABİLİR'

“Adalet Bakanımız değişmiş. Kim geldi yerine? Bekir Bozdağ geldi. Bekir Bozdağ 15 Temmuz'dan sonra görevden alındı. Peki görevden alındığında herkes şunu demedi mi; bu adam FETÖ'nün faaliyetlerine yakın bir kişi olduğu için herhalde görevden alındı. Abdülhamit Gül'ü görevden alıp şimdi Bekir Bozdağ'ı tekrar göreve getirdiler. Bunun iki açıklaması olabilir, ya siz Bekir Bozdağ'a yanlış yaptınız, bu adamın FETÖ ile hiçbir alakası yoktu ki bu şu demek, sen Bakan’a bile bunu yapıyorsan kim bilir içerde tuttuğun o kadar vatandaşa ne haksız yapıyorsun! Ya da şu anlamı vardır, sen bugün tekrar FETÖ ile bağlarını güçlendiriyorsun.

'STOKÇULUK HARAMDIR'

Sayın Cumhurbaşkanı Giresun'daki konuşmasında, 'Bizim gazlarımız stoklu' dedi. Ama OSB'lere gaz verilemiyor. 3 gündür üretim durdu ama bir yandan da 'gaz stokumuz var' diyor. Çıkarsınlar artık gazı yoksa bu millet dayanamıyor. Sanayilere günlerdir elektrik ve doğalgaz verilmiyor. Cumhurbaşkanımız ise gaz stokumuz var diyor. O zaman hatırlatayım; stokçuluk haramdır!" (ANKA)