'House of Gucci' filmindeki malikâne, konaklamaya açılıyor

Gucci markasının perde arkasındaki hikâyeyi konu alan "House of Gucci" filminde kullanılan Villa Balbiano adlı malikâne, Airbnb üzerinden kiralanabilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Blade Runner", "Alien" ve "Gladyatör" filmleriyle tanınan yönetmen Ridley Scott’ın geçtiğimiz hafta vizyona vizyona giren "House of Gucci" filminde kullanılan Villa Balbiano adlı malikâne, bir geceliğine konaklamaya açıldı. İtalya'da Como Gölü’nün kıyısında bulunan malikâne, ev kiralama sitesi Airbnb üzerinden rezervasyona açılacak.

Kayıp Rıhtım'ın The Independent'tan aktardığına göre, filmde Al Pacino tarafından canlandırılan Gucci ailesinin büyüğü Aldo Gucci’nin evi olarak tasvir edilen Villa Balbiano'da bir gece geçirmenin bedeli 1.125 dolar olacak. Tarihi evde bir gece geçirme fırsatına sahip olmak için gerçekleştirilecek rezervasyon 6 Aralık 2021 tarihinde mümkün olacak. 30 Mart 2022 tarihi için hizmete açılacak ev tek bir kişinin kullanımında olabilecek. 

MALİKÂNE 500 YILLIK GEÇMİŞE SAHİP

1500’lü yılların sonunda inşa edilen Villa Balbiano, Kardinal Tolomeo Gallio’ya ait bir yapıydı. Kardinal bu evi ana konutu olarak kullanıyordu. 1600’lerde ise Roma Katolik Kilisesi’nin İtalyan kardinalinin malikâneyi genişletmesi ve dekore etmesiyle yapı festivallere, ziyafetlere ve danslara da ev sahipliği yapmaya başladı.

2001 senesinde Sara Gay Forden imzasını taşıyan 'The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed' kitabından uyarlanan "House of Gucci" izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Adam Driver, Lady Gaga, Jared Leto, Al Pacino ve Salma Hayek gibi isimlerin yer aldığı yapım moda devi Gucci markasının perde arkasındaki hikâyeyi konu alıyor.