HOOD Base'ten deprem bölgesindeki müzisyenler için yardım çağrısı

HOOD Base, deprem bölgesindeki maddi güçlük çeken müzisyenler ve eser sahiplerine acil destek sağlanması talebinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kreatif kültür sanat birimi HOOD Base, Maraş merkezli depremlerin ardından deprem bölgesindeki müzisyenler için acil yardım çağrısında bulundu. 

Hood Base yaptığı çağrıda şu ifadeleri kullandı: 

"MSG üyesi müzisyen arkadaşlarımız;

Yaşanan depremler nedeniyle maddi güçlük yaşayan afet bölgelerindeki müzisyen ve eser sahiplerine acil destek sağlanması talebiyle Kültür ve Turizm Bakanlığı’na hitaben hazırlanan dilekçeye buradaki linkten ulaşabilir, KVKK metnini onayladıktan sonra imzaladığınız dilekçeyi linkteki klasöre yükleyebilirsiniz.

Lütfen imza öncesi KVKK metnini dikkatle okuyunuz."

Yaşanan depremler nedeniyle maddi güçlük çeken bölgedeki müzisyenler ve eser sahiplerine acil destek sağlanması talebiyle Kültür ve Turizm Bakanlığı’na hitaben hazırlanan dilekçeye buradan ulaşılabilir. 

HOOD Base, pandemi döneminde de Onaranlar Kulübü iş birliğiyle hayata geçen ”Dirsek Teması” hareketi başlatmıştı. Dirsek Teması, kültür-sanat sektörü çalışanları için kolektif bir destek hareketi olup şeffaflık ilkesini benimseyen kurum ve STK’lar ile iş birliği yapıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)