Homurcuk Mizah Dergisi'nden yeni sayı

Homur Mizah Grubu ile Disk Birleşik Metal İş Sendikası'nın ortak projesi olan Homurcuk Mizah Dergisi'nin 38., Kırmızı Metal Karınca Çocuk Dergisi'nin ise 27. sayısı okurla buluştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Homur Mizah Grubu ile Disk Birleşik Metal İş Sendikası'nın ortak projesi olan Homurcuk Mizah Dergisi ve Kırmızı Metal Karınca Çocuk Dergisi'nin yeni sayısı okurla buluştu. 

Homurcuk Mizah Dergisi'nin 38. ve yeni sayısında dergiye yazı ve çizimleriyle katkı sağlayan isimler arasında Ahmet Zeki Yeşil, Asuman Küçükkantarcılar, Ahmet Erkanlı, Altan Erbulak, Ali Şur, Altay Özeskici, Aslı Alpar, Aşık Veysel, Atay Sözer, Atilla Atala, Ayten Köse, Barış, Birol Çün, Beşir Geroğlu, Canan Oğuz Bayraktutan, Canol Kocagöz, Coşkun Göle, Dinçer Pilgir, Ekrem Kılıç, Emre Bakan, Erhan Tığlı, Ferit Avcı, Haydar Özay, Hülya Erşahin, Hüseyin Aslan, Hüseyin Çakmak, İbrahim Ormancı, Lütfü Çakın, Mehmet Tevlim, Mehmet Zeber, Mustafa Eremektar (Mıstık), Mustafa Yıldız, Necmi Oğuzer, Nevin Elitez, Ozan Çavdar, Rahime Henden,  Savaş Ünlü, Serdar Kıcıklar, Seyit Saatçi, Tayfun Akgül, Turhan Selçuk yer alıyor. 

Dergilere buradan ulaşılabilir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)