Homurcuk Mizah Dergisi ve Kırmızı Metal Karınca Çocuk Dergisi'nden yeni sayı

Homur Mizah Grubu ile Disk Birleşik Metal İş Sendikası'nın ortak projesi olan Homurcuk Mizah Dergisi'nin 37., Kırmızı Metal Karınca Çocuk Dergisi'nin ise 26. sayısı okurla buluştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Homur Mizah Grubu ile Disk Birleşik Metal İş Sendikası'nın ortak projesi olan Homurcuk Mizah Dergisi ve Kırmızı Metal Karınca Çocuk Dergisi'nin yeni sayısı okurla buluştu. 

Homurcuk Mizah Dergisi'nin 37. ve yeni sayısında dergiye yazı ve çizimleriyle katkı sağlayan isimler arasında Ahmet Zeki Yeşil, Asuman Küçükkantarcılar, Altay Özeskici, Aslı Alpar,  Atay Sözer, Atilla Atala, Ayten Köse, Barış, Birol Çün, Beşir Geroğlu, Canol Kocagöz, Coşkun Göle, Dinçer Pilgir, Ekrem Kılıç, Emre Bakan, Hüseyin Aslan, Hüseyin Çakmak, İbrahim Ormancı, Lütfü Çakın, Lütfü Dağtaş, Musa Keklik, Mustafa Yıldız, Necmi Oğuzer, Ozan Çavdar, Rahime Henden,  Savaş Ünlü, Serdar Kıcıklar, Seyit Saatçi, Taygun Akgül, Ferit Avcı, Hasan Karaca, Hülya Erşahin ve Sevgi Yılmaz yer alıyor. 

Kırmızı Metal Karınca Çocuk Dergisi'nin 26. ve yeni sayısında ise dergiye yazı ve çizimleriyle katkı sağlayan isimler arasında Asuman Küçükkantarcılar, Atay Sözer, Atilla Atala, Canol Kocagöz, Coşkun Göle, Emre Bakan, Ferit Avcı, Hasan Karaca, Hülya Erşahin, Savaş Ünlü, Sevgi Yılmaz bulunuyor. 

Dergilere buradan ulaşılabilir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)