Homurcuk Mizah Dergisi ve Kırmızı Metal Karınca Çocuk Dergisi'nden yeni sayı

Homur Mizah Grubu ile Disk Birleşik Metal İş Sendikası'nın ortak projesi olan Homurcuk Mizah Dergisi'nin 35., Kırmızı Metal Karınca Çocuk Dergisi'nin ise 24. sayısı okurla buluştu. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Homur Mizah Grubu ile Disk Birleşik Metal İş Sendikası'nın ortak projesi olan Homurcuk Mizah Dergisi ve Kırmızı Metal Karınca Çocuk Dergisi'nin yeni sayısı okurla buluştu. 

Homurcuk Mizah Dergisi'nin 35. ve yeni sayısında dergiye yazı ve çizimleriyle katkı sağlayan isimler arasında Asuman Küçükkantarcılar, Ahmet Zeki Yeşil, Atay Sözer, Atilla Atala, Ayten Köse, Barış, Beşir Geroğlu, Birol Çün, Canan Oğuz Bayraktutan, Canol Kocagöz, Coşkun Göle, Dinçer Pilgir, Ekrem Kılıç, Emre Bakan, Ercan Baysal, Hüseyin Çakmak, Hüseyin Aslan, İbrahim Ormancı, Lütfü Çakın, Mehmet Tevlim, Mustafa Yıldız, Rahime Henden, Savaş Ünlü ve Seyit Saatçi yer alıyor. Derginin kapağında ise Coşkun Göle'nin "... Deniz de öldü sonra, martı da" başlıklı çizimi yer alıyor. 

Kırmızı Metal Karınca Çocuk Dergisi'nin 24. ve yeni sayısında ise dergiye yazı ve çizimleriyle katkı sağlayan isimler arasında Aslı Alpar, Asuman Küçükkantarcılar, Atay Sözer, Atilla Atala, Canol Kocagöz, Coşkun Göle, Emre Bakan, Ferit Avcı, Hülya Erşahin, Mehtap Temiz, Savaş Ünlü, Sevgi Yılmaz yer alıyor.

Dergilere buradan ulaşılabilir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)