Hızlı ve Öfkeli serisi sona eriyor

Hızlı ve Öfkeli serisinin bitiyor: Korona virüsü salgını nedeniyle 9. filmi ertelenen serinin 2 film sonra biteceği açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2000'li yılların başında izleyici karşısına çıkmaya başlayan Hızlı ve Öfkeli serisi sona eriyor. Planlara göre, seri Justin Lin ile birlikte çekilecek iki filmin ardından bitirilecek. 

Deadline'a konuşan ilk altı filmin dördünü yöneten Justin Lin, Hızlı ve Öfkeli 10 ve 11'de tek bir final hikayesine odaklanılacağı belirterek son iki filmin birbiriyle bağlantılı olacak şekilde hazırlandığını açıkladı. Fimlerin vizyon tarihleri ise henüz belli değil.

HIZLI VE ÖFKELİ 9 2021'DE VİZYONA GİRECEK

Serinin dokuzuncu filminin bu yıl vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak filmin vizyon tarihi korona virüsü salgını nedeniyle 2021 yılına ertelendi. 28 Mayıs 2021 yılında vizyona girecek olan Hızlı ve Öfkeli 9'un konusu şöyle: Dominic Toretto’nun artık tek önceliği oğlu Brian’ı korumaktır. Oğlu ve Letty ile birlikte sakin bir yaşam süren Toretto, istese de geçmişinden kurtulamaz. Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan kardeşi Jakob’a karşı savaşmak zorunda kalır. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)