Hilary Duff açıkladı: 'How I Met Your Father', ilk diziye bağlanacak

How I Met Your Father dizisinin başrol oyuncusu Hilary Duff, diziyle ilgili açıklama yaptı. Duff, iki dizinin birbiriyle bağlantılı olacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Komedi dizisi How I Met Your Mother'ın devamı How I Met Your Father'da başrolde yer alacak olan oyuncu Hilary Duff, Sirius XM'de yayımlanan The Jess Cagle Show isimli programda yeni diziye dair merak edilenleri yanıtladı. Duff, senaryonun değiştirildiğini ve orijinal dizi ile How I Met Your Father arasında bir köprü kurulacağını söyledi. 

Independent Türkçe'nin Screen Rant'tan aktardığına göre, Duff "Bütün sırları açıklamak istemiyorum ama senaryo kesinlikle bir miktar değiştiriliyor. Ama birbirleriyle bağlantılı ve bilirsiniz umarım orijinal dizinin oyuncu kadrosundan bazı konuk oyuncular yer alır" dedi.

Oyuncu Hillary Duff, How I Met Your Mother'da orijinal dizide Ted Mosby karakterinin oynadığı rolün bir benzerini üstlenecek olan Sophie karakterini canlandıracak. Duff'ın karakteri oğluna, babasıyla tanışma hikâyelerini anlatacak. Sophie karakterine ilişkin de konuşan Duff, "Harika karakterler var ve sette başka bir aileye, başka bir televizyon ailesine sahip olacağım. Bu dizide aşk hikâyeleri anlatmak için çok fazla fırsat var çünkü Sophie ve üç erkek arkadaşını konu alıyor. Tüm karmaşık yollardan geçerek hangisinin baba olduğunu araştırıyor. Sophie'nin aşkı bulma ve flört etmeye dair gençlik deneyimlerine ve bunların modern dünyada nasıl gerçekleştiğine tanık olmaktan hoşlanacaksınız" ifadelerini kullandı. 

Dijital yayın platformu Hulu'da yer alan bilgilere göre hikâye 2021'de başlayacak. New York'ta yaşayan Sophie ve yakın arkadaşlarının flört uygulamalarıyla ve modern tanışma yöntemleriyle başlarından geçenler ekranlara gelecek. How I Met Your Mother'ın orijinal yaratıcıları Carter Bays ve Craig Thomas yeni dizinin baş yapımcılığını üstlenirken dizinin yönetiminden Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger sorumlu olacak.