Her fakültenin dekanı: Dördüncü görevlendirme de yapıldı

Hitit Üniversitesi’nde 2019 yılında Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ün rektör olmasıyla birlikte Bayburt Üniversitesi’nden nakille gelerek rektör yardımcılığı görevini üstlenen Halil İbrahim Şimşek dört fakültenin dekan vekilliği görevine de getirildi.

Google Haberlere Abone ol

ÇORUM - Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, üniversite’de bulunan dört fakültenin dekan vekilliğini yürütüyor.

Uzmanlık alanı Temel İslam Bilimleri olan Şimşek, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi dekan vekilliği, Spor Bilimleri dekan vekilliği ve Turizm Fakültesi dekan vekilliği görevi yapıyordu. Dekan vekilliklerine bir yenisi daha eklenen Halil İbrahim Şimşek, Rektör Ali Osman Öztürk tarafından Fen Edebiyat Fakültesi dekan vekilliği görevine de atandı.

Şimşek, 4 fakültenin dekan vekilliğinin yanı sıra üniversitede komisyon başkanlığı, senato üyeliği, rektörlük yönetim kurulu üyeliği görevlerini de yürütüyor.

'AÇILIŞ DUASI BİLMİYORUM' DEMİŞTİ

Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, geçen yıl Çorum’da düzenlenen bir açılış programında 'açılış duası bilmediğini' söylemesiyle gündeme gelmişti.
Şimşek, TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman ile AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un da katıldığı törende dua için kürsüye davet edilmiş, ancak “Açılış duası bilmiyorum” diyerek haber olmuştu. Prof. Dr. Şimşek, geçmişte Ensar Vakfı Çorum Şubesi’nde başkan yardımcılığı da yapmıştı.