Hepsiburada'dan cinsel organlı yastık açıklaması: İşlem başlatıldı

Hepsiburada'da çocuk kategorisinde satılan cinsel organ şeklindeki yastıklarla ilgili işlem başlatıldığı belirtildi. Alışveriş sitesi yönetimi, ürünün yurtdışından bir satıcının koyduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Online alışveriş platformu Hepsiburada, sitesinde satılan "cinsel organ şeklindeki yastık" konusunda açıklama yaptı. Alışveriş sitesindeki çocuk kategorisinde satılan yastık için "Ürün derhal kaldırılmıştır" bilgisini veren Hepsiburada, satıcıyla ilgili işlem başlatıldığını duyurdu.

Hepsiburada'nın Twitter hesabından tüm kullanıcılara verilen yanıtta "Haber sitelerinde paylaşılan; platformumuza yurt dışından bir satıcının eklediği ürün derhal kaldırılmıştır. Olaya dair soruşturma ve satıcıyla ilgili sözleşme haklarımız kapsamında işlemler başlatılıp, benzeri durumlar için ek önlemler de devreye alınmıştır” denildi.

Hepsiburada, söz konusu yastıkların satışı sebebiyle sosyal medyada büyük tepki gördü. Konunun gündeme gelmesinin ardından e-ticaret sitesinin bahsi geçen ürünlerin satışını durdurduğu ve görselleri yayından kaldırdığı görüldü. (HABER MERKEZİ)

Etiketler hepsiburada yastık