Heidi Klum Cadılar Bayramı'nda ailesiyle evde korku filmi çekti

Model Heidi Klum, ailesiyle birlikte kısa film çekti. Korku filmi klişelerine yer verilen filmde "Bu Cadılar Bayramı her zamankinden farklı olsa da bizi evde yaratıcı olmaktan alıkoyamaz” mesajı verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Model Heidi Klum, 5,5 dakikalık kısa film çekti. Klum’un önceki gün Instagram hesabından paylaştığı filmde dört çocuğu Leni (16), Henry (15), Johan (13) ve Lou (11) zombi olarak rol aldı. Filmde ayrıca modelin eşi Tom Kauliz de yer aldı.

FİLMİN KONUSU: MEĞER RÜYAYMIŞ!

Filmde ailece kahvaltı sonrası Klum, çocuklarına Cadılar Bayramı kostümü giydirmeye karar veriyor. Onlara, mart ayında, salgın başladığında stokladığı tuvalet kağıtlarından mumya kostümü yapıyor. Kendisi tuvalete gidip döndüğünde çocuklarının zombiye dönüştüğünü fark ediyor. Aynı şekilde şarkıcı eşinin de değiştiğini görerek onlardan kaçmaya başlıyor. Klum, evin içindeki kovalamacada, evdeki objelerle aynı renklere bürünerek kendini görünmez hale getiriyor. Kovalamaca sonunda yatağında yatarken zombi çocuklarının üstüne çullanmasından sonra her şeyin bir rüya olduğu anlaşılıyor.

“Cadılar Bayramı’nda evde kal” mesajı verilen filmde, “Bu Cadılar Bayramı her zamankinden farklı olsa da bizi evde yaratıcı olmaktan alıkoyamaz” ifadesine yer veriliyor. Dün yayınlanan kısa film, sosyal medyada bir milyonun üstünde görüntülendi ve beğeni mesajları aldı.  

Klum, filmin çekimi esnasında kendisine vücut makyajı yapılma anlarını da sosyal medyada paylaştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)