Heath Ledger'ın ölümüne dair yeni detaylar ortaya çıktı

Yönetmen ve senarist Stephen Gaghan, 28 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Heath Ledger'ın ölümüyle ilgili detayları açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Christopher Nolan imzalı "Kara Şövalye"de (The Dark Knight) Joker'i canlandıran oyuncu Heath Ledger, 28 yaşındayken New York'taki evinde aşırı dozda reçeteli ilaç almasının ardından hayatını kaybetti. Yönetmen ve senarist Stephen Gaghan, 28 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Heath Ledger'ın ölümüyle ilgili yeni detayları açıkladı.

O dönem Malcolm Gladwell'in 2005 tarihli kitabı 'Blink'in uyarlaması üzerinde çalıştığını belirten Gaghan, Ledger'ın bu filmin senaryosu ile yatakta öldüğünü açıkladı.

Ntv'nin aktardığı habere göre, Gladwell'in Development Hell adlı podcast'inde konuşan Gaghan, Ledger'ın babası Kim'in oğlunun ölümünü öğrendikten sonra kendisini arayarak 'Blink'in senaryosunun evinde bulunduğunu söylediğini belirtti.

'AYAKLARIM ALTIMDAN KAYIP GİTTİ'

Gaghan, "Cesetle birlikte oradaydılar ve senaryomuz onunla birlikte yataktaydı ve senin kitabın komodinin üzerindeydi. Sanırım benim numaram da senaryonun üzerine yazılıydı. Tahmin edebileceğin gibi bu kişiler şoktaydı ve o numarayı aradılar ve bunu neden yaptıklarını bilmiyorum" dedi.

Yönetmen, sözlerine "Eşimle birlikte havalimanındaydık, bir yerden bir yere gidiyorduk ve kelimenin tam anlamıyla yere yığıldım, daha önce ya da o zamandan sonra bu başıma hiç gelmedi. Ayaklarım altımdan kayıp gitti. Resmen öylece oturdum çünkü 'Ne, ne?' diye kalmıştım. Eşimin yüzünü hatırlıyorum ve benim sadece nutkum tutulmuştu. Sadece dinledim, dinledim ve dinledim. Gerçekten ama gerçekten çok üzücüydü. Ve hâlâ da üzücü" diye devam etti.

Stephen Gaghan, Ledger'ın ölümünden sonra 'Blink'in film uyarlamasını geliştirmeyi durdurduğunu açıkladı.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)