HDP heyetinden Artvin ziyareti: Horon oynadılar

Artvin'e giden HDP heyeti tulumla karşılandı. HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Garo Paylan Kemalpaşa'da esnafla horon oynadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - HDP, Herkes İçin Adalet kampanyası kapsamında başlattığı İş ve Aş Buluşmaları'nı Karadeniz’de sürdürdü. Artvin’in Kemalpaşa ve Hopa ilçelerinde esnafla bir araya gelen HDP heyeti, çarşıda halkla horon oynadı.

Buluşmada konuşan HDP Ekonomiden Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Garo Paylan, “İş ve Aş Buluşmaları için bu kez Karadeniz’deyiz. Artvin’e sizin dertlerinizi dinlemeye, dertlerinizle dertlenmeye, çözüm üretmeye geldik” dedi.

Kemalpaşa halkı ve esnaf, Kemalpaşa ilçesinde yol yapımına ihtiyaç olduğunu, Yusufeli’nde baraj ve viyadük istemediklerini, Samsun’dan Artvin’e kadar uzanan tako uygulamasının kaldırılmasını istediklerini vurguladı.
Buluşmada halkın sorunlarını dinleyen HDP Eş Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekilleri halkın ve esnafın tüm sorunlarını meclis gündemine taşıyacaklarını söyledi, “halayımızla, horonumuzla, umudumuzla Türkiye’yiz, hep birlikte kazanacağız. İşimizi, aşımızı ve özgürlüklerimizi paylaşarak büyüteceğiz” dedi. (HABER MERKEZİ)