HBO Max'in yeni dizisi 'Tokyo Vice'tan fragman

HBO'nun yeni dizisi "Tokyo Vice"tan fragman yayınlandı. Dizi, 7 Nisan'dan itibaren HBO Max'te izleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amerikalı bir gazetecinin, Japon yeraltı dünyası üzerinde çalışırken yaşadıklarını konu alan "Tokyo Vice" dizisinden fragman yayınlandı. Dizi, kariyerinin büyük kısmını Japonya'da geçiren Amerikalı yazar Jake Adelstein'in, Japonya'nın en büyük gazetelerinden birinde çalışan ilk yabancı gazeteci olarak görev aldığı sürede yaşadıklarını anlattığı 'Tokyo Vice: An American Reporter on the Police Beat in Japan' adlı kitabına dayanıyor.

Box Office Türkiye'nin aktardığına göre, 90'ların sonlarında Tokyo'da geçen dizide, son olarak en iyi film dalında Oscar adayı olan "West Side Story"de rol alan Ansel Elgort, Japonya'da kendisini yeraltı suç dünyasının tehlikeli sularında bulan muhabir Jake Adelstein'i canlandırıyor. Oyuncuya Ken Watanabe, Rachel Keller, Ella Rumpf, Tomohisa Yamashita gibi isimler eşlik ediyor. 

Pilot bölümünü Michael Mann'in yönettiği dizi, 7 Nisan'da HBO Max'te yayınlanacak. İlk sezonu 10 bölümden oluşacak olan dizinin sonraki bölümlerinde ise Destin Daniel Cretton ve Hikari yönetmen koltuğunda oturacak.