HBO, 'Jon Snow' dizisine onay vermedi

HBO, 'Game of Thrones'un yeni devam projelerinden biri olan, Jon Snow’u odak noktasına alacak diziye onay vermedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - HBO şefi Casey Bloys, Jon Snow karakterinin 'Game of Thrones' sonrasındaki yaşamına odaklanacak devam dizisine onay verilmediğini açıkladı. Oyuncu Kit Harington diziyle 'Game of Thrones'ta iki Emmy adaylığı aldığı Jon Snow rolüne geri dönecekti.

Beyazperde'nin TV Line'dan aktardığına göre, Bloys, her zaman 'Game of Thrones'un yan senaryoları üzerinde çalışıldığını ancak şu ana kadar onay alan yalnızca iki proje olduğunu söyledi. Bunlardan biri ikinci sezon çekimleri tamamlanan 'House of the Dragon' ve yapım aşamasında olan 'A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight.'

Bloys, "Game of Thrones'un senaryoları her zaman geliştirme aşamasındadır. Baharda Dunk ve Egg'e yeşil ışık yaktık... Şu anda onaylanmaya yakın başka bir şey olduğunu söyleyemem ama her zaman farklı senaryolar ve fikirler üzerinde çalışıyoruz" dedi. 

Jon Snow, 'Game of Thrones' finalinde Westeros'tan sürgüne gönderildi ve eski hayatını geride bırakmak için Yabanıllar ile birlikte Duvar'ın kuzeyine doğru yola çıktı. 'Jon Snow' dizisi, geliştirilmekte olan devam projeleri arasında 'Game of Thrones'taki olaylardan sonrasına odaklanan tek projeydi.