HBO açıkladı: Sex and the City'nin yeni bölümleri 2021 bitmeden yayınlanacak

HBO, Sex And The City dizisinin yeni bölümlerinin yayın tarihiyle ilgili açıklama yaptı. "And Just Like That" adını alan mini dizinin önümüzdeki sonbahar aylarında izleyicilerle buluşması planlanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Televizyon dünyasının kült dizilerinden olan ve 1998–2004 yılları arasında yayınlanan "Sex And The City" dizisi yeniden çekiliyor. HBO, "And Just Like That" adını taşıyan ve Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis'in orijinal dizideki karakterlerine geri döneceği mini dizinin yayın tarihiyle ilgili açıklama yaptı. 

Beyazperde'nin haberine göre, HBO'nun paylaştığı yayın tarihi bilgileri kesinlik barındırmasa da "And Just Like That"in önümüzdeki sonbahar ayları içerisinde izleyicilerle buluşması planlanıyor. 10 bölümden oluşacak olan dizi, Carrie, Charlotte ve Miranda'nın 50'li yaşlarındaki hikâyesini konu edinecek. Orijinal dizide Samantha'yı canlandıran Kim Cattrall ise dizide yer almayacak. Cattrall’ın yerine, arkadaş grubunun dördüncü üyesi olarak oyuncu Nicole Ari Parker kadroda yer alacak. 

Sex and The City'nin oyuncuları Sarah Jessica Parker, Kristin Davis ve Cynthia Nixon'ın yanı sıra Chris Noth, David Eigenberg ve Evan Handler da "And Just Like That"te izleyicilerle buluşacak.