'Hayatımız Kitap'ın son konuğu Zülfü Livaneli olacak

Yazar Zülfü Livaneli, 25 Şubat'ta "Hayatımız Kitap"ın son bölümüne konuk olacak. Program, Türkiye Yayıncılar Birliği’nin Youtube kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eserleri 40 dilde yayınlanan, üretim yaptığı tüm alanlarda ulusal ve uluslararası başarılara imza atan, ödüllere layık görülen yazar Zülfü Livaneli, Türkiye Yayıncılar Birliği’nin hayata geçirdiği, kitaba ve yayıncılığa odaklanan online program “Hayatımız Kitap”ın son bölümünde Sibel Oral’ın konuğu olacak. Programın 25 Şubat Perşembe günü 21.00-21.45 saatleri arasında canlı yayınlanacak son bölümünde Livaneli ve Oral, Livaneli’nin çok yönlü sanatçı kimliğinin yanı sıra yazarlık ve okurluk serüveni ile hayatındaki kitapları konuşacaklar.

Yayıncı ve yazar Metin Celal ile gazeteci ve yazar Sibel Oral’ın dönüşümlü olarak yönettiği “Hayatımız Kitap” programı, yayıncılık sektörünün paydaşlarını bir platform üzerinde bir araya getirerek gerek sektörde çalışanları gerekse sektörle ilgili kişileri, öğrencileri ve Türkiye Yayıncılar Birliği üyelerini bilgilendirmeyi; ufuk açıcı sohbetlerle geleceğe dair öngörüleri, sorunları, yeni fikirleri masaya yatırmayı; topluma yayıncılığı anlatmayı; okumanın önemi ve gerekliliği konusunda bilinç kazandırmayı ve yayıncılık sektörüne itibar kazandırmayı amaçlıyor. 

Uzun yıllardır yayıncılık dünyasına katkılar sunmuş yayıncı ve yazar Metin Celal, online “Hayatımız Kitap” programında iki haftada bir perşembe günleri yayıncılar, genel yayın yönetmenleri ve editörlerle sohbet etti. Metin Celal ve konukları programda, yayıncılık sektöründeki gelişmeler, sorunlar, çözüm yolları, yayın politikaları ve okuma kültürü konularına yoğunlaştı. Deneyimli gazeteci ve yazar Sibel Oral ise iki haftada bir perşembe günleri yazarlarla sohbet ederek “Hayatımız Kitap”ta seyircilere, yazma deneyimleri, yeni kitapları ve Türkiye’de okur eğilimleri ve okuma kültürü konularında yoğunlaşan bir program içeriği sundu.

Zülfü Livaneli’nin konuk olduğu son bölümüyle izleyenlerine veda eden "Hayatımız Kitap”ın önceki bölümleri, Türkiye Yayıncılar Birliği’nin YouTube’daki oynatma listesinden izlenebiliyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)