Enes Batur, KYK yurduna yerleştirildi

Covid-19 olan "YouTuber" Enes Batur, karantinayı ihlal ettiği gerekçesiyle öğrenci yurduna yerleştirildi. Karantinayı ihlal etmediğini iddia eden ve sosyal medya hesabından açıklama yapan Batur, "Üzerime oynanan alçakça, kalleşçe büyük bir oyun var" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeni tip korona virüsüne (Covid-19) yakalandığı belirlenen "YouTuber" Enes Batur Sungurtekin, karantina kurallarına uymadı. Filyasyon ekipleri, Sungurtekin’in Beykoz’daki villasında yaptıkları denetlemede ünlü YouTuber'ı evinde bulamadı.

CNN Türk'ün haberine göre; Enes Batur’un evinde olmadığı belirlenmesinin ardından Beykoz Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verildi.

Karantina kurallarını ihlal eden Enes Batur ile sevgilisi Ece Naz Üçer, Sancaktepe'de bulunan İyi Maya Öğrenci Yurdu'na yerleştirildi.

BATUR: BUNU YAPANLAR ELBET CEZASINI ÇEKECEKTİR

Enes Batur, Instragram hesabından bir paylaşım yaparak, "Üzerime oynanan alçakça, kalleşçe büyük bir oyun var. Bunu yapanlar elbet cezasını çekecektir. Allah'ından bulsunlar. Gelişmeleri durum ilerlerse paylaşacağım," diye yazdı.

Daha sonra aynı hesaptan paylaştığı story videolarında da olayla ilgili konuşan Batur, evden çıkmadığı ve karantina koşullarını ihlal etmediği üzerine yemin etti. Yerleştirği yurt odasından seslenen Batur, "Tek istediğim evimde istirahat etmek fakat beni zorla bu KYK yurduna getirdiler," diye konuştu.

Batur, Covid-19 olduğunu hayranlarını üzmemek için iyileştikten sonra açıklamak istediğini de sözlerine ekledi.