For Life çekimleri çelişkili korona testi sonuçları nedeniyle askıya alındı

For Life dizi setinde çelişkili korona testi sonuçları çıktı: Çekimler iki haftalığına askıya alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sony Pictures ve ABC Studios ortak yapımı drama dizisi For Life'ın çekimleri iki hafta süreyle askıya alındı. Kaynaklar, prodüksiyona dahil olan birden fazla kişinin önce pozitif test sonucu aldığını, sonraki testlerde ise negatif sonuçlar aldığını bildirdi. Dizi setindeki çelişkili korona virüsü test sonuçları nedeniyle oyuncular ve ekip, çekimlerin askıya alındığı konusuyla bilgilendirildi.

Beyazperde'nin aktardığına göre, çelişkili test sonuçlarını kaç kişinin aldığı ve etkilenen kişilerin oyuncu kadrosu ya da ekip üyesi olup olmadıkları açıklanmadı. Sete dahil olanlar, endüstri genelinde aylarca süren bir kesintiye neden olan solunum virüsü için rutin testlere tabi tutuluyorlar. Sony Pictures Television sözcüsü çekimlerin askıya alınması için, "Bazı tutarsız test sonuçlarının bir sonucu olarak ve çok sayıda önlem nedeniyle, bugün erken saatlerde üretimi durdurduk" ifadelerini kullandı.

Hank Steinberg tarafından yaratılan ve sorumlu yapımcıları Steinberg ve Curtis “50 Cent” Jackson olan dizi, işlemediği bir suç için müebbet hapis cezası alan ve bunu bozmak için savaşırken, hukuk diploması kazanıp, diğer mahkumlar için de davalar açmaya başlayan, Nicholas Pinnock'un canlandırdığı bir adamın hikayesini anlatıyor. Dizide ayrıca, Indira Varma, Joy Bryant, Glenn Fleshler, Dorian Missick, Tyla Harris, Mary Stuart Masterson, Boris McGiver gibi isimler rol alıyor.