'Sırrı Süreyya Önder ve Kadir İnanır bütün gece konuştu'

Yaşadıklarını ve yaşama dair önerilerini T24'teki köşesinde mizahi bir dille aktaran gazeteci Tuğrul Eryılmaz, cezaevinden çıktıktan sonra sinema ile ilgileneceğini açıklayan eski vekil Sırrı Süreyya Önder ve Kadir İnanır'ın sohbetini yazdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sinemacı ve eski HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in oyuncu Kadir İnanır'la buluşmasını gazeteci Tuğrul Eryılmaz anlattı. T24'te bugün yayınlanan yazısının "Sırrı Süreyya ortaya çıktı" başlıklı bölümünde Eryılmaz buluşmayla ilgili olarak şunları yazdı:

"Cihangir'den Kurtuluş'a düşen 'vekilim' Sırrı Süreyya Önder, nihayet ortaya çıktı. Yok canım, bizi görmeye gelmemiş. Kadir İnanır'la buluşmaya gelmiş. Ne de olsa o artık bir sinemacı, bizim gibi hafif siklet aktivistleri ne yapsın. 'Biz' dediğim, darbukacı-yazar Seray Şahiner ve ben.

Sırrı Süreyya biraz kilo vermiş ama sağlığı makul. İnanır da Jülide Kural'la yeniden Dalaman'a gidecekmiş. İkisi bütün gece konuştu. Şahiner ve ben yardımcı oyuncu bile olamadık, bildiğiniz figürandık. Yine de hak yemeyeyim, Kadir abi gelirken bir şişe Blue Label'ımı getirmişti. Haraç mı, rüşvet mi olduğu kimseyi ilgilendirmez.

Şişeden Hürriyet'ten Erkan Aktuğ ve Seray Şahiner'e birer duble verdim." (Kaynak)