'Beavis and Butt-Head' yeni sezonlarla geliyor

Beavis and Butt-Head yeniden izleyicilerle buluşuyor: Aptallaşmak için doğru zaman.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Comedy Central, 90’lar popüler kültürünün animasyon serisi “Beavis and Butt-Head”i geri getiriyor. Dizinin iki yeni sezonunun yayımlanacağını duyuran yaratıcı Mike Judge, arkadan spin-off bölümlerinin ve özel videoların da geleceğini teyit etti.

Bantmag'dan Cansu Çubukçu'nun haberine göre, kült serinin senaristliğini, yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlenen Judge, aynı zamanda ikonik ikiliyi seslendirecek. Kendisinin basın açıklaması kısa ve öz oldu:“Tekrar aptallaşmak için doğru zaman gibi geldi.”

1993’den 2011’e kadar bir uzun metraj ve sekiz “Beavis and Butt-Head” sezonu yaratan Judge, sonrasında “Office Space”, “Silicon Valley” ve “King of the Hil” dizileriyle sit-com camiasında ön planda olmaya devam etti.

Karakterlerin “yeni bir Gen-Z dünyası”’na atıldığı taze bölümlerin, hem eski hem yeni hayranlara hitap edeceği düşünülüyor. Beğenenlerin de eleştirenlerin de düşük kültürlü mizah anlayışı ve sert sosyal eleştirileri gerekçe olarak göstermesi, ikiliye yönelik kutuplaşmayı daha cezbedici kılıyor.