Umut Kuzey Erdoğan’ı destekledi, Aylin Aslım ‘milyonlandınız’ dedi

Aylin Aslım'dan Umut Kuzey'in paylaşımına cevap: Savunun böyük festival organizatörünüzü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milyon Yapım’ın sahibi Umut Kuzey, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medyada düzenleme ile ilgili kararına destek çıkarak bir paylaşımda bulundu. Şarkıcı Aylin Aslım da sosyal medya hesabında Kuzey'in paylaşımının ekran görüntüsünü paylaşarak, "Hadi şimdi savunun böyük festival organizatörünüzü. “Möhim işler yapıyor” diye kolkola, yanak yanağa videolar çekin. Kulağınızı tıkayıp milyonunuzu cukkalayın. “İyi çocuktur, tanırım, kıskanıyorsunuz” deyin" ifadelerini kullandı.

Kuzey, Instagram hesabında Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medyanın düzene sokulmasının şart olduğunu belirttiği tweetini paylaşarak, "Klavye delikanlılığının sonu geliyor. Bireysel hak ve özgürlüklerini başkalarının kişiliğini rencide ederek, linç hareketi başlatacak ve çamur at izi kalsın cehaletiyle hareket edecek insanların önünde bir zırh gibi duracağına inandığım bu kararı destekliyorum. Sadece takipçisi ya da sosyal medyada seveni çok diye kimse kimseyi linç edemez... Keşke çok daha önceden bu karar alınsaydı.. Ama yine de neresinden dönülse kârdır.." yazdı.

Umut Kuzey, daha öncesinde de sosyal medyada attığı "“Dostum sen yüzünü gözünü boya, ışıkları kapat, göz gözü görmeycek kadar havai fişek patlat.. bunları yap ki gerçek yüzün görünmesin" tweeti nedeniyle Hayko Cepkin ile tartışmalara neden olmuş, Cepkin Kuzey'e, "Şimmmdiii gelelim mevzuya. Neymiş bizim gerçek yüzümüz bi anlat da biz de bilelim @umutkuzey efendi. Muhtemelen bu yazı bize hedefli. Neye istinaden bana bulaştığına anlam veremesek de. Malum bizden başkası yok bu işleri özene bezene yapan. De hele" şeklinde yanıt vermişti.