Dark'ın yarattığı kafa karışıklığını gidermek için bir site kuruldu

Dark dizisini anlamayanlar için internet sitesi açıldı. Sitede zaman, mekan ve olaylar takip edilebiliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix orijinal yapımı Dark, 27 Haziran'da 3. ve final sezonunu yayımladı. Dizinin ilk iki sezonda olduğu gibi en çok konuşulan özelliklerinden biri, dizinin zaman döngüsü ve bunun yarattığı kafa karışıklığı oldu. Bu karışıklığın giderilmesi için bir site kuruldu.

Beyazperde'nin aktardığına göre, Türkçe haline de ulaşılabilecek olan site, diziyle ilgili her şeyi anlatıyor ve izleyiciye doğru bildikçe ilerleyebileceği bir çizelge sunarak, kendini test etmesini sağlıyor. Aile ağacında nasıl bir ilerleme olduğu ve döngülerdeki zaman, mekan, karakter karışıklıkları başta olmak üzere, çok sorulan soruların bütün cevapları sitede yer alıyor. İzleyiciler dizinin bölümleri üzerinden, neler yaşandığını öğrenme imkanı da bulunuyor.

MovieGraf Youtube kanalındaki röportaja katılan Dark'ın başrol oyuncuları Jonas Kahnwald karakterini canlandıran Louis Hofmann ve Martha Nielsen karakterini canlandıran Lisa Vicari de, dizinin anlaşılmasının zor olduğunu belirtirken, Vicardi, "Bazı sahneler bizim için bile anlaması çok zor. Fakat bizim yanımızda her zaman yönetmenimiz oluyor" ifadelerini kullandı.