Into the Night 2. sezon onayı aldı

Netflix dizisi Into the Night, 2. sezon onayı aldı. Yeni sezon haberini dizinin oyuncuları paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix'in ilk Belçika yapımı dizisi Into the Night, 1 Mayıs'ta izleyici ile buluşarak en çok izlenenler listesinde yer almıştı. Netflix, dün yayınladığı tanıtım videosuyla ilk sezonu altı bölümden oluşan dizinin 2. sezon onayı aldığını duyurdu.

Dizinin yaratıcısı Jason George dizinin 2. sezonunun onay almasının ardından, “Gösterime girmesinin ardından küresel çapta büyük ilgi uyandıran Into The Night’ın ikinci sezonunu duyurmaktan dolayı son derece heyecanlıyız. Dünyanın dört bir yanındaki hayranların kahramanlarımız ve BE Airways Flight 21 mürettebatıyla kurduğu bağı görmek harikaydı. Yolculuklarına devam etmek için sabırsızlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Dünyada yaşanan ani bir güneş felaketinin ardından, Brüksel’den havalanan bir uçakta mahsur kalan bir grup insanın hikayesini konu alan dizinin kadrosunda Pauline Etienne, Mehmet Kurtuluş, Jan Bijvoet, Laurent Capelluto, Stefano Cassetti, Nabil Mallat, Alba Gaïa Bellugi, Regina Bikkinina, Astrid Whettnall, Vincent Londez, Babetida Sadjo ve Ksawery Szlenkier gibi isimler yer alıyor (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)