Elon Musk, Johnny Depp'in 'üçlü ilişki' iddiasını yalanladı

ABD’li ünlü oyuncu Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard ve İngiliz model Cara Delevingne ile üçlü ilişki yaşadığı öne sürülen milyarder Elon Musk: "Boşanınca çıkmaya başladık."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, ünlü Hollywood oyuncusu Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard ve İngiliz model Cara Delevingne’le üçlü ilişki yaşadığı yönündeki iddialarını yalanladı. Heard ve Depp’e seslenerek 'savaş baltalarını gömün' diyen Musk, “Böylesine uzun süren olumsuzluklar için hayat çok kısa" dedi.

Pagesix’e konuşan Musk, iddiaları reddederek, "Cara ve ben arkadaşız ancak hiçbir zaman o şekilde yakınlaşmadık. O da bunu doğrular" diye konuştu. Musk, "Ayrıca, Amber'le boşanma davası açıldıktan bir ay sonra çıkmaya başladık. Evlilikleri sırasında hiçbir şekilde Amber'le yakın olduğumu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

'BÖYLESİ OLUMSUZLUKLAR İÇİN HAYAT KISA'

Boşandıktan sonra Depp'in, eski eşine karşı yürüttüğü 50 milyon dolarlık hakaret davasıyla ilgili de konuşan Musk, "Bu davayla ilgili de, işin içinde olan herkese savaş baltalarını gömüp hayatına devam etmesini tavsiye ediyorum" dedi ve şunları ekledi:

“Böylesine uzun süren olumsuzluklar için hayat çok kısa. Bu iş bittiğinde, hiçbiri 'keşke mahkeme savaşı daha uzun sürseydi' demeyecek."

Ne olmuştu?

Söz konusu iddia, Depp ve Heard'in eski komşusu ve dostu Josh Drew'in verdiği ifadeyle ortaya çıkmıştı. Drew, Heard, Delevingne ve Musk'un 2016 yılında gizli bir şekilde üçlü bir ilişki yaşadıklarını, Heard ile Musk arasındaki ilişkinin de Depp'le ayrılmadan önce başladığını söyledi. Depp de bu yönde açıklamalar yapmıştı. (Kaynak: Sputnik)