Friends özel bölümü çekimleri yaz sonunda yapılacak

Friends’in yeni bölümü yaz sonuna kadar çekilecek. Çekimler orijinal sette yapılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR – 16 yıldır aynı oyuncu kadrosuyla çekilmesi uzun zamandır planlanan ve korona virüsü nedeniyle ertelenen Friends’in özel bölümü hakkında yeni detaylar belli oldu. WarnerMedia yöneticisi Bob Greenblatt, birleşmenin yaz sonuna kadar çekilebileceğini ümit ettiğini açıkladı.

Greenblatt, yaptığı açıklamasında yeni bölümün dizinin devamı niteliği taşımayacağını ancak çekimin orijinal sette yapılacağını belirtirken, özel bölümün sanal buluşma halinde gerçekleşmesini istemediğini söyledi. Greenblatt, “Bu altı arkadaşın bir araya gelmesini deneyimlemek için büyük bir izleyici kitlesine sahip olmanın bir değeri var, bu yüzden özel bölümü bir web çağrısında yapmak istemiyoruz. Oyuncular karakterlerini canlandırmayacaklar ama çekimlerin bir kısmını sette gerçekleştirecekler çünkü herkes o apartman setini seviyor” ifadelerini kullandı.

Friends Reunion Special, şovun orijinal ses sahnesinde çekilecek. Özel için hangi sahne aletlerinin kullanılabileceği veya kullanılamayacağı henüz bilinmiyor.

Deadline'ın haberine göre, Friends oyuncularının her birine özel bölüm için 3 milyon ila 4 milyon dolar arasında ödeme yapılacak. (KÜLTÜR-SANAT SERVİSİ)