Parks and Recreation salgın için özel bölümle geliyor

Parks and Recreation, salgın için toplanıyor. Bölüm, 30 Nisan’da yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hollywood’un önemli komedi yazarları arasında gösterilen Amy Poehler‘ın başrolünde yer aldığı, 2009- 2015 yılları arasında yayınlanan Parks and Recreation dizisinin ekibi, ABD’de insanların gıdaya erişebilmesi için gıda bankaları kuran ve salgın döneminde kampanyalar yürüten Feeding America’ya bağış toplamak üzere çekilecek olan özel bir bölümle yeniden bir araya geliyor.

ÖZEL BÖLÜM 30 NİSAN'DA YAYINLANACAK

Yarım saatlik özel bölümde, dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Amy Poehler, Rashida Jones, Aziz Ansari, Nick Offerman, Aubrey Plaza, Chris Pratt, Adam Scott, Rob Lowe, Jim O’Heir ve Retta yer alacak.

Pawnee kasabasındaki bir karantina gününde neler olacağını konu edinen özel bölüm, 30 Nisan‘da NBC’de yayınlanacak.

Dizinin yaratıcılarından Michael Schur bölümle ilgili, “Diğer birçok insan gibi yardım etmenin yollarını arıyorduk ve biraz para toplayabilmek için bu karakterleri bir gece geri getirmenin mümkün olacağını hissettim. Oyuncu kadrosuna umutlu bir e-posta gönderdim ve hepsi 45 dakika içinde bana döndü. Eski ‘Parks and Rec’ ekibimiz, 30 dakikalık bir dilimde karantinaya alınmış Pawnee hayatını anlattı. Umarız herkes bundan hoşlanır ve bağış toplayabiliriz!” dedi.