The Mandalorian 3. sezonu için hazırlıklara başlandı

The Mandalorian’ın 3. sezonu hazırlanıyor. Dizinin 2. sezonu ise Ekim ayında yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Iron Man, The Jungle Book, The Lion King yeniden çevrimi gibi filmlerin yönetmeni olan Jon Favreau‘nun yaratıcısı olduğu, Star Wars evreninde geçen ilk dizi olan ve Ekim ayında 2. sezonuyla ekranlara dönecek The Mandalorian’ın 3. sezonu için hazırlıklara başlandı. Favreau 3. sezonun senaryolarını yazarken, sanat departmanı da The Mandalorian 3. sezon için konseptler hazırlamaya başladı.

Jango ve Boba Fett gibi Mandalorianlı bir savaşçı olan yalnız bir silahşorun maceralarını anlatan dizide izleyicilerin karşısına çıkan Bebek Yoda kısa sürede en çok konuşulan Star Wars karakterlerinden birine dönüştü. Diziye gösterilen yoğun ilgi 2. sezon onayını beraberinde getirirken, 2. sezon için hazırlıklara erkenden başlanmış olması, çekimlerin korona virüsü salgını nedeniyle prodüksiyonlar durdurulmadan önce tamamlanmasına da olanak sağladı.

Böylece dizinin, karantina süreci sona erdikten sonra zaman kaybetmeden 3. sezonun prodüksiyonuna başlanabilecek ve yine çok ara verilmeden yeni sezon izleyicilere sunulacak. (HABER MERKEZİ)