Seyhan Karabay vefat etti

Müzisyen Seyhan Karabay sarılık ve safra kesesi rahatsızlığıyla vefat etti. 74 yaşındaki Karabay, müzik dünyasının önemli isimlerindendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Müzisyen Seyhan Karabay 74 yaşında vefat etti. Uğur Dikmen, Cem Karaca, Cahit Berkay, Atilla Engin ve Selda Bağcan gibi pek çok isimle çalışmış olan Karabay Bodrum’da yaşıyordu.

Karabay, 1968-1970 yılları arasında Cem Karaca ile beraber Apaşlar Grubu'nda gitar çaldı. 70’te ise yine Cem Karaca ile Kardaşlar Grubu'nu kurdu. 70’li yıllarda sinema filmlerinde de oynayan Karabay, Seyyal Taner ve Sedat Avcı ile de 25. Saat Grubu'nu kurdu.

Müzisyen 1983 yılından beri Bodrum’da yat kaptanlığı ve tekne kiralama gibi işler yapıyordu. İzmir'de sarılık ve safra kesesi rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Karabay‘ın cenazesinin defnedilmek üzere Bodrum'a getirileceği öğrenildi.

SEYYAL TANER AÇIKLAMA YAPTI

Seyyal Taner yaptığı açıklamada “Müzik yolculuğumuzda uzun yıllar sahne paylaştığımız Bodrum sevdalısı kıymetli sevgili arkadaşımız Seyhan Karabay’ı kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Başımız sağolsun mekanı cennet olsun” dedi.

Karabay'ın cenazesinin Bitez Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. (HABER MERKEZİ)