Friends'in özel bölümü çekildi

Friends'in çekimleri tamamlandı. Dizinin salgın nedeniyle çekilemediği iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 1990’lı yılların fenomen gençlik dizilerinden Friends’in 16 yıl sonra çevrilecek olan özel bölüm çekimlerinin korona virüs salgını nedeniyle erteleneceği öne sürüldü. Oyuncu Matt LeBlanc'ın geçtiğimiz gün The Kelly Clarkson Show'un yeni bölümünde yer alacağı bir fragmanla açıklandı. Aktörün, programın fragmanında, dizinin özel çekiminin yapılıp yapılmadığı sorulduğunda olumlu cevap verdiği görülüyor.

Beyazperde’nin haberine göre LeBlanc, özel olarak tasarlanan Friends bölümünü "Altımız birlikte eski güzel günlerden bahsediyoruz. Beklendiği gibi, grubu senaryo olmadan bir araya getirdik. Bu, bir bölümden daha fazlası" diye tanımlıyor.

Friends özel bölümünün çekimlerinin ne zaman yapıldığı belli değil. Kısacası, bölüm hazır ve salgın izin verdiğinde post prodüksiyon aşamasıyla izlenebilir hale gelecek.

AYNI EKİP EKRANDA!

Orijinal dizi gibi yeniden çevrimde de Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer başrolleri paylaşacak. Friends, yayınlandığı yıllarda ABD’de 52,5 milyon kişi tarafından izlendi. 2000’li yıllarından en çok izlenen dizinin Türkiye’de de geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.