İnternette tanıştılar ilk buluşmada koronaya yakalandılar

Korona virüsünün pandemi ilan edilmesinden dört gün önce tanışan çift hastalığa yakalandı. Sevgililer karantina sürecini de birlikte geçirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de bir çöpçatanlık sitesinde tanışan çift, ilk buluşmada korona virüsü kapınca kendilerini karantinaya aldı. Çiftlerden Nick Crawford olayı medyaya anlatırken, "torunlarıma anlatacağım bir anım oldu" dedi.

23 yaşındaki Nick Crawford ve internette tanıştığı sevgilisinin hikayesi, Dünya Sağlık Örgütü'nün korona virüsü için pandemi ilan etmesinden dört gün önce yani 7 Mart'ta, New York'un Brooklyn bölgesinde başladı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın salgını hafife alan açıklamalar yaptığı ve henüz 'evde kal' çağrılarının yapılmadığı dönemde ilk kez bir araya gelen çift, gittikleri bir barda hastalığa yakalandıklarından emin.

Bir araya gelmeden önce mesajlaşan çift 'artık tanışma vakti geldi' dediğinde, Covid-19 ABD'de şu anki kadar dikkate alınmıyordu. "Gerçek bir tehlike olduğunu düşünmüyorduk" diyor Crawford.

İlk buluşmadan sonra grip benzeri semptomlar gösteren çift, karantina sürecini birbirlerini tanımak için bir 'şans' olarak değerlendirerek, görüşmeye devam etmiş. İzolasyondan bir ay sonra ilişkilerinin ne durumda olduğu sorusuna gülerek yanıt veren Crawford, "Sanırım torunlarımıza nasıl tanıştığımızı anlatacağım" diyor. (Kaynak: Euronews)

Etiketler ABD aşk buluşma korona