Opera sanatçısı Placido Domingo iyileşiyor

Placido Domingo'nun sağlık durumu iyiye gidiyor. Domingo, geçen hafta korona virüsüne yakalandığını açıklamış ve herkesi dikkatli olmaları konusunda uyarmıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Opera sanatçısı Placido Domingo, Meksika’da korona virüsü nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Domingo'nun durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

'HERKESTEN ÇOK DİKKATLİ OLMALARINI RİCA EDİYORUM

Geçtiğimiz hafta Facebook hesabından kovid-19 pozitif çıktığını paylaşan Placido Domingo da, yaptığı açıklamada, “Kovid-19 testimin pozitif çıktığını, yani korona virüsüne yakalandığımı açıklamayı ahlaki bir sorumluluk olarak görüyorum. Ailem ve ben tıbbi olarak gerekli olduğu sürece kendimizi izole etmiş durumdayız. Şu anda hepimizin sağlığı iyi ama ben ateşim çıktığı ve öksürdüğüm için test yaptırma gereği duydum ve sonuç pozitif çıktı. Herkesten çok dikkatli olmalarını rica ediyorum. Temel kuralları uygulayın, ellerinizi sık sık yıkayın, başkalarıyla aranıza en az 1,5-2 metre mesafe koyun, virüsün yayılmasını engellemek için elinizden ne geliyorsa yapın ve en önemlisi lütfen mümkünse evden çıkmayın. Hep birlikte bu virüsle mücadele edebiliriz ve dünya çapındaki krizi durdurabiliriz. Çok yakında normal hayatımıza döneceğimizi umuyorum. Lütfen yerel hükümetlerinizin yönergelerine uyun, güvende kalın ve sadece kendinizi değil tüm toplumu koruyun” dedi.

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Domingo’nun sözcüsü, sanatçının durumunun iyiye gittiğini ve tedaviye cevap verdiğini açıkladı. (HABER MERKEZİ)