Erkan Petekkaya'nın paylaşımına 'sorumsuzluk' tepkisi

Oyuncu Erkan Petekkaya, sözleri kendisine ait olan "oy korona" adlı şarkısını set arkadaşlarıyla birlikte seslendirdi. Petekkaya, "Biz de tıpkı sağlık çalışanları, market çalışanları ve güvenlik görevlileri gibi sizler evde oturun diye işimizin başındayız" ifadelerini kullandı. Oyuncu Elçin Sangu, Petekkaya'ya "Biz ne anlatıyoruz bas bas bunlar ne yapıyor" diyerek tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Erkan Petekkaya, sosyal medya üzerinden korona virüsü için bestelediği bir şarkıyı paylaştı.

ATV'de ekrana gelen 'Gel Dese Aşk' dizisinde rol alan Erkan Petekkaya, şarkıyı dizi setindeki çalışanlarla birlikte seslendirdi.

Petekkaya, set çalışanlarıyla çekip paylaştığı şarkının söz ve müziğinin de kendisine ait olduğunun notunu düştü.

PETEKKAYA'YA TEPKİ: BİZ NE ANLATIYORUZ, BUNLAR NE YAPIYOR

Ancak Petekkaya'nın korona virüsü salgını nedeniyle insanların evlerine kapandığı bu dönemde set çalışanlarıyla şarkıyı söylemesi tepki çekti. Oyuncu Elçin Sangu, Twitter'dan "Biz ne anlatıyoruz bas bas bunlar ne yapıyor... Gel de delirme... Ekibe yazık ekibe!!!" paylaşımını yaptı.

SET ÇALIŞANLARINI ŞARKIYA ORTAK ETMESİ TEPKİ TOPLADI

Sinema sektörü bileşenleri geçtiğimiz günlerde #SetleriDurdurun çağrısı yapmış ardından bazı film ve dizilerin prodüksiyonları durdurulmuş olsa da, hâlâ çekimlerine devam edilen pek çok dizi bulunuyor. Sanat Yönetmenleri Derneği de, dizi çekimlerinin durdurulması için tüm TV kanallarına çağrıda bulunmuştu.

Bu çağrılara rağmen devam eden setlerden biri olan "Gel Dese Aşk" dizisinde yer alan Petekkaya'nın, set çalışanlarınıda şarkısına ortak etmesi tepki topladı. Oyuncular Sendikası, "#Sorumsuzluğu kınıyoruz, utanıyoruz, setleri durdurun" paylaşımını yaparken Sinema TV Sendikası ise "Tüm dünyada hayatı durduran ve binlerce can kaybı yaşatan korona salgını için tüm yetkililer #evdekal çağrısı yapıp sosyal mesafenin önemini vurgularken çalışmaya ara vermeyen bir dizi setinden paylaşılan video…" mesajıyla videoyu ve devam eden dizi setini eleştirdi.

Petekkaya ise "Biz de tıpkı sağlık çalışanları, market çalışanları güvenlik görevlileri gibi sizler evde oturun diye işimizin başındayız," ifadelerini kullandığı ve "#evdekaltürkiye" etkiketiyle yaptığı paylaşımında şu sözlere yer verdi:

"oy korona korona", söz müzik e.p., seslendirenler e.p. ve arkadaşları. Biz de tıpkı sağlık çalışanları, market çalışanları güvenlik görevlileri gibi sizler evde oturun diye işimizin başındayız. Bizim de işimiz sizleri eğlendirmek #evdekaltürkiye. Bu zor günlerde bir tebessüm ettiyseniz ne mutlu bize. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, şükür biz onuncu köydeyiz. Yaşasın soytarılar. Sevgiler selamlar."

Şarkının sözleri ise şöyle:

Oy korona oy korona nerden geldin başıma / Hayatımdam çıktırgit / Hayatımdan defol git / Ayşe Teyze, Mehmet Abi, Halil Abi, Hale, Jale, Tuğba otur oturduğun yerde / Hale, Jale, Tuğba tüm mahalle lütfen otur evinde / Evden çıkma Türkiye, evinde otur Türkiye  / Lütfen çıkma Türkiye, lütfen otur Türkiye... (HABER MERKEZİ)