Yüzüklerin Efendisi’ne korona virüsü arası

Yüzüklerin Efendisi dizisinin hazırlıkları korona virüsü nedeniyle durduruldu. İki hafta ara verilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amazon tarafından hazırlanan Yüzüklerin Efendisi dizisinin Yeni Zelanda’da devam eden prodüksiyonuna, korona virüsü salgını nedeniyle ara verildi. Yeni Zelanda’nın yurt dışından gelen yolcuları 14 gün boyunca karantinaya almasının ardından Amazon, prodüksiyonu durdurma kararı aldı. Dizinin prodüksiyonuna iki hafta ara verildiği açıklanırken, salgının gidişatına göre bu sürenin uzatılabileceği belirtiliyor.

Televizyon tarihinin en büyük bütçeli yapımı olması beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisinin oyuncu kadrosunda; Robert Aramayo, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Markella Kavenagh, Maxim Baldry, Joseph Mawley, Ema Horvath, Ismael Cruz Córdova, Owain Arthur, Tom Budge, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith ve Charlie Vickers yer alıyor.

Star Trek Beyond’un senaristleri olarak tanınan Patrick McKay ve John D. Payne‘in senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Lo imposible, Penny Dreadful ve Jurassic World: Fallen Kingdom gibi yapımlarla tanınan J.A. Bayona üstleniyor. (HABER MERKEZİ)