MasterChef'in şampiyonu Cemre oldu

Merakla beklenen MasterChef Türkiye'nin 2019 şampiyonu belli oldu. Finalde Alican Sabunsoy ile yarışan Cemre Uyanık 68 puanla yarışmayı kazandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MasterChef Türkiye'de 2019 şampiyonu belli oldu. Finale kalan iki yarışmacı Alican ve Cemre arasındaki yarışı Cemre kazandı.

MasterChef’te son beş yarışması arasına Batuhan, Ekin, Güzide, Alican ve Cemre kalmıştı. MasterChef’in 5.’si Batuhan olurken, final haftasında ilk elenen ise Ekin oldu. Yarı finalde ise Cemre, Alican ve Güzide yarıştı. Final haftasına kalan yarışmacılar arasında profesyonel şef olmayan tek yarışmacı Güzide Mertcan, 28 Aralık Cumartesi yayınlanan son bölümde elendi. MasterChef 2019 büyük finale ise Cemre ve Alican kaldı.

Finalde başa baş geçen yarışmanın birinci aşamasında, yarışmacılar uluslararası bir mutfaktan başlangıç, ana yemek ve tatlı yaptı. Yarışmacılara bir buçuk saat süre verildi. İkinci aşamada ise Türk mutfağından başlangıç, ana yemek ve tatlı yapıldı. Puanlama sonucu Cemre 43, Alican 42 puan aldı. Son aşamada ise yarışmacılar canlı yayında imza yemeklerini yaptılar. Cemre kuzu etinden Alican ise deniz ürünlerinden oluşan bir tabak hazırladı. Alican Sabunsoy 64 puana ulaşırken, 60 puandaki Cemre Uyanık jüriden aldığı son 8 puanla yarışmayı kazanan isim oldu. (HABER MERKEZİ)