Rapçi Ezhel askerde: Götür beni içtimaya aya aya

Rap sanatçısı Ezhel, askeriyeden paylaşım yaptı: Götür beni içtimaya aya aya!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rap sanatçısı Ezhel, bedelli askerlikten yararlandı. Ezhel askeriyeden de ilk fotoğraflarını -2 derecede paylaşan Ezhel, "Bedelini ödedik içimiz dona dona" notunu yazdı.

Geçtiğimiz ay verdiği son konserinde askere gideceğini duyuran Ezhel'den ilk fotoğraflar geldi. Sabahın ilk saatlerinde uyanan Ezhel, -2 derecede ağzından duman çıkarttığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ezhel daha sonra yaptığı paylaşımı ise içtima alınmasını beklerken yaptı. Rapçi bu fotoğrafını da son çıkardığı 'Aya' isimli şarkısından esinlenerek "Götür beni içtimaya aya aya" notuyla yaptı.

'EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER'

Geçtiğimiz ay Volkswagen Arena'da sahneye çıkan Ezhel, konserin sonunda annesini yanına çağırmış ve askerlik haberini vermişlerdi. Anne Ulya Turgut, "Herkese merhaba. Oğluma gösterdiğiniz sevgi ise annesi olarak çok teşekkür ederim. 2019'un son konseri Sercan'ı askere gönderiyoruz. En büyük asker bizim asker" demişti. Annenin bu sözlerinin ardından konsere gelen kalabalık "En büyük asker bizim asker" tezahüratları yapmıştı. Ezhel ise hayranlarının sevgi gösterisine asker selamı ile karşılık vermişti.

Etiketler asker rap ezhel